Agenda

Buurtcamping - 24 tot 26 september

De Buurtcamping staat in het teken van nieuwe verbindingen maken die de buurt versterken. Tijdens de driedaags durende Buurtcamping kunnen alle mensen die de buurt rijk is vakantie vieren in eigen park. Deze drie dagen hebben een planning vol activiteiten en plezier voor jong en oud. Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. 

Voor meer informatie over de organisatie achter de buurtcamping kan je gaan naar: https://debuurtcamping.nl/

Ook zoeken wij nog vrijwilligers die willen helpen bij de organisatie. Lijkt het je leuk om te helpen? Vul het contact formulier in op https://debuurtcamping.nl/camping/assendelft/ of mail naar campingbeheerder@debuurtcamping.nl.

Verdere informatie volgt nog.

Iedere 1e zaterdag van de maand - onderhoud (Behalve de aankomende, die is op 10 juli)

Iedere 1e zaterdag van de maand gaat een groep vrijwilligers het park onderhouden. We verzamelen om 11:00 aan de omweg op het basketbalveld! Neem handschoenen en een goed humeur mee!

De eerstvolgende zaterdag is op – 10 juli

Dit is op de tweede zaterdag van de maand in plaats van de eerste. Dit is in verband met de afwezigheid van verschillende werkgroepleden.

 

Iedere 1e zaterdag van de maand - zwerfafval prikken (Behalve de aankomende, die is op 10 juli)

Iedere 1e zaterdag van de maand gaat een groep vrijwilligers zwerfafval opruimen. We verzamelen om 11:00 aan de Omweg op het basketbalveld. Voor opruimspullen wordt gezorgd. Het enige wat je mee hoeft te brengen is een goed humeur en een vuilniszak!!

De eerstvolgende zaterdag is op – 10 juli

Dit is op de tweede zaterdag van de maand in plaats van de eerste. Dit is in verband met de afwezigheid van verschillende werkgroepleden.

 

Hierna kan er eventueel geholpen worden bij het onderhoud!