Alles over het burenweekend op 23-24-25 september 2022

Dit jaar organiseren wij weer met veel plezier het burenweekend met de buurtcamping op ons terrein! Het burenweekend is 23-24-25 september. Het wordt nog leuker dan vorig jaar, want alles wat we geleerd hebben, is verwerkt in het programma. Zo is er dit jaar een aparte jongerencamping en hebben we meer activiteiten voor alle leeftijden. Uiteraard is er weer een bingo, een jumpevent PLUS (met nog meer springkussens, stormbanen, een sweeper én rodeostier en meer schminckers) en een kampvuur. Dit jaar bieden we ook een heus Expeditie Robinson avontuur aan (voor alle leeftijden). Kortom; dat wil je echt niet missen! En wil je komen kamperen? Wees er dan snel bij. We hebben plek voor 16 tenten op de jongerencamping en 16 tenten op de familiecamping.

Kaartjes voor de camping kunnen gekocht worden via knop onder deze tekst! Iedereen mag komen bij onze camping, ook de mensen die wat minder geld hebben. Voor die mensen hebben wij de tickets met de kleine portemonnee. Bij deze tickets krijg je precies hetzelfde als de gewone tickets! Je wordt niet om bewijs gevraagd. Voor eventuele vragen of opmerkingen kan je mailen naar: info@groenwaterrijk.nl .

HELP! Wil je helpen om dit fantastische weekend te laten slagen? Wij kunnen jou goed gebruiken. Bijvoorbeeld om bij een springkussen te staan, de receptie van de camping te runnen,  de wc schoon te maken en/of de opbouw en afbouw van het terrein. Geef je op via info@groenwaterrijk.nl  We hebben op dinsdag 13 september een info-avond. Details volgen na aanmelding. Als voorbeeld: help je een hele dag, dan zijn de BBQ en Buurtcamping gratis.

Dit burenweekend is vooral mogelijk gemaakt door de ondersteuning van de geweldige landelijke organisatie de Buurtcamping. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op www.debuurtcamping.nl. Zij hebben onder andere geholpen met het verkrijgen van de vergunning, het werven van fondsen en geven van advies.

Naast de Buurtcamping willen we hier ook nog uitdrukkelijk M5 Vastgoedzorg, Freek van ’t Wout en Babbels Live noemen. Zij hebben een bijzondere rol in het mogelijk maken van de benodigde infrastructuur. 

Wij hebben er enorm veel zin in, tot de 23ste!

De springkussens en andere activiteiten

Dit park wordt mede mogelijk gemaakt door: