Alles over het burenweekend op 24-25-26 september

Dit jaar organiseren wij met veel plezier het burenweekend met de buurtcamping op ons terrein! Hier zorgen wij drie dagen lang voor activiteiten en gezelligheid, waarbij wij in verband met de corona maatregelen alleen van zaterdag op zondag overnachten. Het wordt fantastisch, met een bingo, jumpevent, Hollandse spellen en een heuse Buurtcamping met BBQ en activiteiten. Dat wil je echt niet missen! En wil je komen kamperen? Wees er dan snel bij, want we hebben dit jaar maar 25
plaatsen.

Deze camping staat in het teken van je eigen buren leren kennen. Dit gebeurt uiteraard op 1,5 meter afstand en volgens de RIVM richtlijnen. Als er wijzigingen zijn in het beleid van de RIVM die invloed hebben op onze camping, worden daar updates over gegeven op deze pagina

Kaartjes voor de camping kunnen gekocht worden via knop onder deze tekst! Iedereen mag komen bij onze camping, ook de mensen die wat minder geld hebben. Voor die mensen hebben wij de tickets met de kleine portemonnee. Bij deze tickets krijg je precies hetzelfde als de gewone tickets! Je wordt niet om bewijs gevraagd.

Voor eventuele vragen of opmerkingen kan je mailen naar: info@groenwaterrijk.nl . Ook kan je je opgeven als vrijwilliger bij dit mailadres. 

Dit burenweekend is vooral mogelijk gemaakt door de ondersteuning van de geweldige landelijke organisatie de Buurtcamping. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op www.debuurtcamping.nl. Zij hebben onder andere geholpen met het verkrijgen van de vergunning, het werven van fondsen en geven van advies.

Naast de Buurtcamping willen we hier ook nog uitdrukkelijk M5 Vastgoedzorg en Babbels Live noemen. Zij hebben een bijzondere rol in het mogelijk maken van de benodigde infrastructuur. 

Wij hebben er enorm veel zin in, tot de 24ste!

De springkussens en Hollandse spellen

Dit park wordt mede mogelijk gemaakt door: